SHIFT F10 staat voor  – Retrieve – Release, laat los wat je verzwakt, en vind wat je versterkt.

Zoals we bij een familieopstelling gebruik maken van de kennis en het weten van het het energieveld van je familie, of je systeem, kijken we bij energiewerk naar de kennis en het weten van je lichaamsenergieveld.

Meteen een afspraak maken? Dat kan!

Kijk hier voor de tarieven.

Alles in het universum bestaat uit energie. Alle objecten, levende organismen als planten en bomen geven een trilling af op een bepaalde snelheid. Hoe lager de trilling, hoe lager de energie, hoe zwaarder het voelt, hoe hoger de trilling hoe hoger de energie en hoe lichter het voelt.  Mensen trillen ook op een bepaalde frequentie en hebben zodoende een energieveld om zich heen. Via dit veld – ook wel aura genoemd – sta je in contact met je omgeving.Het werkt als je bescherming, je filter.
Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen. Lage trillingen kunnen dus een hoge trilling beïnvloeden, en trekken meer lage trillingen aan. Dit kan je aura verzwakken.

Je aura kan door verschillende oorzaken tijdelijk verzwakt zijn, stress, fysieke pijn, emoties, trauma, allergieën. Het beschermingsmechanisme van je lichaam werkt dan niet optimaal. In de meeste gevallen kan het lichaam deze disbalans zelf weer herstellen.
Maar soms ook niet. Dat kan voor mentale en emotionele problemen zorgen, maar ook voor fysieke klachten zoals vermoeidheid of een lage weerstand.

In de sessies kijk ik naar emotionele oorzaken van de verzwakking van de energie en op welke manier je dit zou kunnen versterken. (bv door verhogen van de trillingsfrequentie, middels familieopstellingen of een van de andere interventies voor bewustwording.)

Ik kijk dus bij een energiewerk sessie vooral naar de emotionele stressoren, lage frequentie trillingen die je energieveld, het beschermingsmechanisme en het zelfhelende vermogen van het lichaam verzwakken. En net als bij een familieopstelling stappen we in het veld, om uit te zoeken hoe we dit weer kunnen versterken.

Ik werk met de biotensor, flowerplexen, protocol van belemmerende overtuigingen en saboterende delen, protocol van basisbehoeften en mijn ervaring en intuïtie.
Soms blijkt dat een verzwakkende emotie, overtuiging of energiepakket (met lage trilling)  is overgedragen uit de familielijn. Dan kan een opstelling ingezet worden om dit naar de bewustwordingslaag te brengen zodat we het kunnen opruimen.

Ik kijk welke inzichten en bewustwordingen je persoonlijke kracht kunnen versterken.
In een traject van 5 sessies gaan we vanuit een vraag aan de slag om op de diepste laag een hogere trilling te bewerkstelligen.

Ik werk hierbij met de tools uit mijn rugzak

Familie opstelling, Human Design, systemische tekening, Nei coaching, persoonlijke  coaching, energiebehandeling.

Eventueel verwijs ik door naar een versterker uit ons netwerk:

orthemolecuair therapeut, osteopaat, energiehealer, cranio sacraal therapeut, massage therapeut, sporttrainer, sport fysio, soulbooster.