SHIFT F10 staat voor  – Retrieve – Release, laat los wat je verzwakt, en vind terug wat je versterkt.

Je wilt het een maar doet het ander.
Je kunt geen keuze maken.
Je wordt soms overvallen door een emotie, paniek, verdriet, angst.
Je hebt onduidelijke fysieke klachten zoals buikpijn, schouders, nek
en je weet niet waar het vandaan komt.

Bij energiewerk werken we met het bewuste en onderbewuste deel. We maken gebruik van de kennis en het weten van je lichaamsenergieveld om belemmeringen op te sporen zodat je ze los kunt laten.

Meteen een afspraak maken? Dat kan!

Kijk hier voor de tarieven.

Ik richt me op persoonlijke ontwikkeling en het terugvinden van je kracht, je passie en flow.

Onverwerkte emoties en/of ervaringen worden opgeslagen in ons lichaam en blijven daar tot we ze bewust kunnen maken om vervolgens op te ruimen. Wanneer je bewuste deel en je onbewuste deel (de opgeslagen onverwerkte emoties of vergeten ervaringen) het niet congruent zijn, creëert dat spanning en onrust in je systeem. Uiteindelijk zou dat tot fysieke klachten kunnen leiden, zoals vermoeidheid of een lage weerstand of andere klachten.
Wat is de relatie tussen je emotie en je gedrag?
Je gedrag en een fysieke klacht?
Je emotie en een fysieke klacht?

Ik kijk bij een energiewerk sessie vooral naar de emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen.
Lage frequentie trillingen die je energieveld, het beschermingsmechanisme en het zelfhelende vermogen van het lichaam verzwakken. En net als bij een familieopstelling stappen we in het veld, om uit te zoeken hoe we dit weer kunnen versterken en je bewuste en onderbewuste weer op één lijn te krijgen.

Ik werk met de biotensor. Dat is een bio-energetisch meetinstrument dat reageert op de frequentie van je lichaam en emoties. Bij het testen van een cliënt, worden energetische trillingen en functies via mij en de biotensor waargenomen en vertaald naar ‘zwak’ of ‘sterk’, als het ware een ‘ja’ of ‘nee’.

Wanneer blijkt dat een emotionele blokkade is overgedragen uit de familielijn, zet ik passende tools in om dit naar de bewustwording laag te brengen zodat we het kunnen oplossen of teruggeven.

Ik werk hierbij met de tools uit mijn rugzak

Familie opstellingen, Human Design, systemische tekenen, flowerplexen, verschillende NEI coaching protocollen*, persoonlijke coaching, energiebehandeling met de biotensor.

Of adviseer een van de versterkers uit mijn netwerk:

orthemolecuair therapeutosteopaat, energiehealer, cranio sacraal therapeut, massage therapeut, sporttrainer, andere NEI therapeut, sport fysio, soulbooster.

*Ik ben NEI therapeut in opleiding. Hier een korte uitleg: Wat is NEI?