SHIFT F10 staat voor  – Retrieve – Release, laat los wat je verzwakt, en vind wat je versterkt.

Je wil het een maar doet het ander.
Je heb een ongewenste emotie die regelmatig wordt getriggerd.
Je hebt onduidelijke fysieke klachten zoals buikpijn, schouders, nek.

Zoals we bij een familieopstelling gebruik maken van de kennis en het weten van het het energieveld van je familie, of je systeem, kijken we bij energiewerk naar de kennis en het weten van je lichaamsenergieveld.

Meteen een afspraak maken? Dat kan!

Kijk hier voor de tarieven.

Shift F10 richt zich op persoonlijke ontwikkeling. In alle facetten. Welzijn heeft met meerdere aspecten te maken die allemaal met elkaar verbonden zijn en zo ook invloed op elkaar hebben.

Shift F10 werkt vooral aan het opsporen van emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen  die je belemmeren in je dagelijks functioneren. Onverwerkte emoties en/of ervaringen worden opgeslagen in ons lichaam en blijven daar tot we ze zichtbaar maken en kunnen opheffen of neutraliseren. (verbinden rechter en linker hersenhelft)

Wanneer je bewuste deel en je onbewuste deel (de opgeslagen onverwerkte emoties) het niet met elkaar eens zijn, creëert dat spanning en onrust in je systeem. Uiteindelijk zou dat tot fysieke klachten kunnen leiden, zoals vermoeidheid of een lage weerstand
De vraag die wel stellen is: Wat is de relatie tussen je emotie en je gedrag, je gedrag en een fysieke klacht, je emotie en een fysieke klacht.

Alles in het universum bestaat uit energie. Alle objecten, levende organismen als planten en bomen geven een trilling af op een bepaalde snelheid. Hoe lager de trilling, hoe lager de energie, hoe zwaarder het voelt, hoe hoger de trilling hoe hoger de energie en hoe lichter het voelt.  Mensen trillen ook op een bepaalde frequentie en hebben zodoende een energieveld om zich heen. Via dit veld – ook wel aura genoemd – sta je in contact met je omgeving. Het werkt als je bescherming, je filter.
Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen. Lage trillingen kunnen dus een hoge trilling beïnvloeden, en trekken meer lage trillingen aan. Dit kan je aura verzwakken.

Ik kijk dus bij een energiewerk sessie vooral naar de emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen. Lage frequentie trillingen die je energieveld, het beschermingsmechanisme en het zelfhelende vermogen van het lichaam verzwakken. En net als bij een familieopstelling stappen we in het veld, om uit te zoeken hoe we dit weer kunnen versterken en je bewuste en onderbewuste weer op één lijn te krijgen.

Ik werk met de biotensor. Dat is een energetisch meet instrument dat reageert op de frequentie van je lichaam.

Ik werk vanuit de 5 elementen met flowerplexen, protocol van belemmerende overtuigingen en saboterende delen, protocol van basisbehoeften, familieopstellingen, Human Design en mijn ervaring en intuïtie.
Soms blijkt dat een emotionele blokkade of onverwerkte emotie, (met lage trilling)  is overgedragen uit de familielijn. Dan kan een NEI sessie of familieopstelling ingezet worden om dit naar de bewustwording laag te brengen zodat we het kunnen opruimen.

Ik werk hierbij met de tools uit mijn rugzak

Familie opstelling, Human Design, systemische tekening, Nei coaching, persoonlijke  coaching, energiebehandeling.

Eventueel verwijs ik door naar een versterker uit ons netwerk:

orthemolecuair therapeut, osteopaat, energiehealer, cranio sacraal therapeut, massage therapeut, sporttrainer, sport fysio, soulbooster.