De familieopstelling had ik me eerder al eens in verdiept omdat mensen in mijn omgeving me daar nieuwsgierig voor hadden gemaakt. Ik was positief verrast dat we hier mee aan de slag gingen al vond ik het wel super spannend en kwetsbaar. Ik vond het dan ook prettig om dit met een aantal voor mij onbekende dames te ondergaan. Het lukte me verrassend genoeg behoorlijk goed om niet te veel in mijn hoofd te zitten of bezig te zijn met andere groepsleden

Irene-Apeldoorn

 

Een beetje overdonderd door de opstellingen was ik wel. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik vond het heel bijzonder om op deze manier met de energie bezig te zijn. Erg interessant ook. Ik ben wel een beetje geschrokken van mezelf omdat ik zo emotioneel werd toen ik in de kring stapte. Tijd niet meer gehad dat ik zomaar volschoot

Jessie-Naarden

 

Evelyn zet een fijne sfeer neer waarbij je liefdevol maar toch ook zeker een duidelijke spiegel voorgehouden wordt. Evelyn houdt de energie hoog en is zeer doortastend. De samenwerking met Christel was mooi. De dames vullen elkaar bijzonder aan. Dank voor jullie fijne workshop. Ik maak weer stappen in mijn nieuwe bedrijf.

Caroline-Amsterdam

 

De workshop persoonlijke kracht gaf inzicht en rust. Heerlijk een dag helemaal voor mezelf met aandacht voor mijn kwaliteiten, begeleid met humor en nuchterheid. De schriftelijke terugkoppeling vlak na de workshop stelde ik ook zeer op prijs. Fijn om nog even terug te kunnen lezen op momenten dat je het nodig hebt.

Annelies-Amsterdam

 

Bijzondere ervaring met meteen een veilig gevoel en een zekere rust na mijn eerste sessie.
Het heeft mij inzicht gegeven en plan kleine stapjes vooruit met oog op een vervolg.

Simone – Hilversum

 

Een familie opstelling was voor mij een fijne manier een ‘hardnekkig’ thema te onderzoeken. De begeleiding van Evelyn was voor mij heel prettig, vooral als er wat verwarring bij mij ontstond bleef ze heel uitnodigend. Evelyn zag wanneer ik in mijn hoofd schoot, en daardoor kon ik weer verder met onderzoeken. Mooie inzichten en feedback. Dank!

Micky – Weesp