Maak hier gratis unieke Nederlandstalige Human Design Bodygraph aan.

Op basis van je Human Design krijg je in een persoonlijk consult een soort mini handleiding van jezelf. Inzicht in jouw unieke krachtbron.

Meteen een afspraak maken voor een sessie? Dat kan!

In de Human Design Basis kijk ik naar je type, autoriteit, profiel, strategie, en je belangrijkste niet zelf-thema. Daarnaast werk ik je poorten uit van Design en Personality zon, aarde en maan. Dit geeft inzicht in de manier waarop je in de wereld bent, hoe je levensmissie wortels krijgt, en waarom je doet wat je doet, je drijfveren.

Kijk hier voor de tarieven.

Van kleins af aan leer je om je hoofd te gebruiken om mentale besluiten te nemen. Volgens Human Design zijn je hoofd en je denkproces niet bedoeld om besluiten mee te nemen. Vanuit je design kun je aflezen wat voor jou de beste manier is om keuzes te maken. Vanuit je lijf, je intuïtie en niet vanuit je denken.

Wat zijn de drijfveren die meegekregen hebt in je design?  Welke strategie voor het nemen van beslissingen is geschikt voor jou? Waar liggen je talenten en je skills? Hoe kun je dit inzetten in je dagelijkse leven?

Leef je vanuit je intuïtieve lijf of zit je veel in je hoofd en probeer je situaties in je eigen leven te beredeneren? Wat werkt het beste voor jou?

Een prachtige manier om handvatten te krijgen die je helpen inzicht te krijgen in je leven.