Individuele familie of loopbaan opstelling. Bel voor een gratis intake van 15 min

Meteen een afspraak maken? Dat kan!

Kijk hier voor de tarieven.

Je wilt het een maar doet het andere. Welke dynamiek is hier actief?
Je wilt graag onderzoeken waarom je doet wat je doet binnen bepaalde systemen/sociale of zakelijke groepen en hoe je dat in beweging zou kunnen krijgen. Dit kan gaan over je leiderschap, je functie, je vriendenclub, je gezin, je familie,  elk systeem waar je onderdeel van bent.

In je leven vul je je rugzak met levenservaringen en herinneringen. Gevoelens van liefde, verdriet, blijheid en enthousiasme. Emoties die licht en opgewekt zijn, en andere die zwaar vallen en voelen. Meningen over jezelf en over anderen, waarheden die kloppen en waarheden die je hebt aangenomen.

In de rugzak bevinden zich ook pakketjes van anderen, die je even gedragen hebt maar vergeten bent terug te geven, of waarvan je niet wist dat je ze mee hebt gedragen. Historische pakketjes van je ouders en grootouders, ervaringen die ze aan je mee willen geven vanuit hun eigen ervaringen. Sommige versterkend heel nuttig en behulpzaam sommige belemmerend en niet meer relevant.
Soms draag je de rugzak van iemand anders, en sta je niet op je eigen plek.

Het is belangrijk om af en toe de rugzak even te legen, emotionele pakketjes teruggeven aan de rechtmatige eigenaar, kijken welke emotionele erfenissen je persoonlijke kracht kunnen versterken, en welke de ontwikkeling in de weg staan. Te ontdekken welke emoties te lang in een stoffig hoekje hebben gelegen en kostbare ruimte hebben ingenomen. Checken of dat beeld dat we hebben van onszelf echt klopt, en of de pure authentieke kern nog zichtbaar is en ruimte krijgt.

Familie opstelling is daar een prachtige methode voor.

SHIFT F10 staat voor  – Retrieve – Release, bekijk je bagage en laat los wat niet van jou is.

Wil je nog iets meer weten van mijn manier van opstellingen doen?

lees dan dit hersenspinsel.

Wil je een afspraak maken?

Kijk hier voor de tarieven.